Student i Sandefjord

Som student på Gokstad Akademiet vil du få god kontakt med både dine medstudenter og lærere. Gokstad Akademiet er en fagskole, og det betyr at vi har mindre klasser enn annen høyere utdanning. Vi tror dette er viktig for et godt læringsmiljø, og for at du som student skal få god undervisning og god personlig veiledning. 
 

Gokstad Akademiet5493.jpg


Sandefjord ligger perfekt til for et godt liv som student. Byen med sine 70 000 innbyggere ligger idyllisk ved den vakreste skjærgården og de dypeste skogene i Andebu, Kodal og Stokke området.

Byen har et unikt tilbud av idrett, musikk og kultur. Uten å fornærme noen kan vi nevne Sandefjord Fotball, Runar Håndball, Sandefjord Håndball, musikkbarer, Hjertnes Kulturhus og flere av landets beste kor og musikkmiljøer. Byen er «kortreist» med fly fra Torp, ferger til Sverige og Danmark (Larvik) og kun 1,5 time på motorvei eller med tog til Oslo.

Det er vesentlig billigere å bo som student i Sandefjord sammenlignet med andre storbyer i Norge og Gokstad Akademiet vil hjelpe alle så godt vi kan med spennende aktiviteter og tilbud som gjør hverdagen bedre for våre studenter.

 

"Tenk Stort, Tenk Sandefjord" er byens motto. Les mer om dette her: https://www.tenksandefjord.no/

Studentene har sin egen studentblogg hvor de skriver om studentlivet i Sandefjord.
Les om studentenes valg av skole og studie, deres personlige Vestfold-favoritter og ikke minst bli kjent med rektor Atle Bjurstedt. Bloggen finner du her.

gokstadstudentene_header.jpg

Dyktige og engasjerte lærere

 

Et godt læringsmiljø er det aller viktigste for våre studenter. Hos oss vil du møte dyktige og engasjerte lærere som vil jobbe for at du skal lære best mulig. Våre lærere har bred erfaring fra yrkeslivet, og vil være gode pedagoger med et tydelig mål om å hjelpe våre studenter gjennom studiene.

 

På Gokstad Akademiet er en stor del av undervisningen lærerstyrt, og det aller viktigste er at så mange som mulig gjennomfører sin utdannelse og får de beste forutsetninger for å få en god jobb etter endt studier. Vi er opptatt av å kunne gi deg god veiledning underveis, slik at du får en godt tilrettelagt studiesituasjon.

For å utvikle studiene videre vil våre lærere ha nær kontakt med våre samarbeidsbedrifter, bedrifter som alle er ledende innenfor sine områder.

Gokstad%25252520Akademiet5028%25252520(2

Næringslivet

 

Sandefjord er Norges ledende by innen netthandel og 25% av all netthandel i Norge går «via byen vår». Dette er relevant for våre studier innen digital markedsføring og salg, ledelse og markedsføring, da begge studiene inneholder omfattende utdannelse innen den digitale fremtiden.

 

Vår største samarbeidsbedrift Jotun har nærmere 3 000 selgere over hele verden og har en løpende rekruttering av medarbeidere hvor kunnskapen fra studier ved Gokstad Akademiet er relevant. Byens posisjon innen netthandel gir mange «ringer på vannet» med flere sterke aktører innen programmering, logistikk, markedsføring etc. Dette gir en fin «motor» i næringslivet for alle som ønsker å starte bedrifter innen fremtidens digitale verden.

Gokstad Akademiet vil også hjelpe alle som ønsker å prøve seg som gründere, både med gode råd og åpning av dører til Gründeriet i Sandefjord og andre miljøer som kan være til nytte.

Som student på Gokstad Akademiet vil du i studiene få jobbe med virkelige cases og oppgaver fra næringslivet. Vår tette kontakt med bedrifter i ulike bransjer, gjør at våre studenter vil få presentert reelle problemstillinger fra næringslivet som de skal jobbe med. Dette gjør utdanningen både mer interessant og virkelighetsnær.

Du vil også møte mange spennende gjesteforelesere fra bedrifter og næringsliv.