Gokstad Akademiet

Endelig kan du ta en høyere utdanning i Sandefjord!

Gokstad Akademiet tilbyr studier for deg som ønsker en praktisk utdanning med kort vei til jobb.

Vi tilbyr to ulike studier: Digital markedsføring og Salg, ledelse og markedsføring. I tillegg starter vi opp studiet Frontend-utvikling og Backend-utvikling fra høsten 2021.

 

Vi er opptatt av at hverdagen som student skal oppleves inspirerende og variert. Du vil derfor oppleve at undervisningen vil være variert mellom ulike metoder som forelesninger, gruppearbeid, regnearbeid og arbeid med oppgaver og cases. Undervisningen vil primært gjennomføres fysisk, men også en del digitalt.
 

Gokstad Akademiet samarbeider tett med mange bedrifter i fylket. Våre utdanninger er yrkesrettede og tilpasset næringslivets behov. Det betyr at det du lærer ligger tett opp til hvordan bedriftene jobber i sin hverdag. Du vil møte spennende gjesteforelesere fra næringslivet, og jobbe med cases fra ulike bedrifter.

 

Våre lærere vet hva som skal til for at du skal bli en dyktig medarbeider. Undervisningen skjer i mindre klasser hvor du får arbeide med bransjenære utfordringer hver eneste dag. Det gjør utdanningen relevant både for deg og for arbeidsmarkedet.

 

Våre studier er godkjent av NOKUT som Høyere yrkesfaglig utdanning. NOKUT har ansvaret for å kvalitetssikre og godkjenne all høyere utdanning i Norge. Dette gir deg trygghet for at du får god kvalitet ved å velge oss. Du vil, etter gjennomført og bestått studie, få et offentlig godkjent fagskolevitnemål med studiepoeng. Alle våre studier er også godkjent for stipend og lån i Lånekassen.

Hva er en fagskole?
 

En fagskoleutdanning en praktisk rettet utdanning som er tilpasset arbeidslivets krav til kompetanse. Vi fokuserer på utførelse av arbeidsoppgaver og caser slik disse vil utføres i en bedrift. Fagskoleutdanninger er direkte jobbkvalifiserende, og du skal etter fullført utdanning kunne utføre arbeidsoppgavene uten behov for ytterligere kvalifisering/opplæring.

Dette betyr at du etter fullført utdanning, innehar kunnskaper, ferdigheter og generell kompetanse til bruk direkte ut i jobb.

 

En fagskole er en høyere yrkesfaglig utdanning, og du får fagskolevitnemål med studiepoeng når du har fullført og bestått. Et studie på Gokstad Akademiet går over to år og utgjør totalt 120 studiepoeng.

Attraktiv beliggenhet
 

Gokstad Akademiet har fra høsten av en attraktiv beliggenhet i 4-etasje på Hvaltorget kjøpesenter i sentrum av Sandefjord. Skolen ligger praktisk til, med umiddelbar nærhet til flere bussruter, togstasjon og ferjeleie. Det finnes også mange p-plasser i umiddelbar nærhet. 

 

Fra skolen er det kort vei til butikker, kafeer og utesteder.

 

Livet som student i Sandefjord

Det er både enkelt og hyggelig å være student i Sandefjord. Enkelt fordi det er kort vei til alt, enten du skal en tur i butikker, besøke restauranter og uteliv, trene, eller ønsker å gå deg en tur i skog og mark. Her kan du lese mer om hvordan det er å være student i Sandefjord. Sjekk også ut bloggen som våre studenter har laget - Gokstadstudentene. Her finner du mer informasjon om studentlivet på Gokstad Akademiet.

Gokstad Akademiet5474.jpg