Gokstad Akademiet

Endelig kan du ta en høyere utdanning i Sandefjord!

Gokstad Akademiet tilbyr studier for deg som ønsker en praktisk utdanning med kort vei til jobb.

Vi tilbyr to ulike studier: Digital markedsføring og Salg, ledelse og markedsføring.

Begge studiene er utviklet i tett samarbeid med næringslivet, og er spisset mot de behov bedrifter i ulike bransjer etterspør.

 

Våre lærere vet hva som skal til for at du skal bli en dyktig medarbeider. Undervisningen skjer i mindre klasser hvor du får arbeide med bransjenære utfordringer hver eneste dag. Det gjør utdanningen relevant både for deg og for arbeidsmarkedet.

 

Våre studier er godkjent av NOKUT som Høyere yrkesfaglig utdanning. NOKUT har ansvaret for å kvalitetssikre og godkjenne all høyere utdanning i Norge. Dette gir deg trygghet for at du får god kvalitet ved å velge oss. Du vil, etter gjennomført og bestått studie, få et offentlig godkjent fagskolevitnemål med studiepoeng. Begge våre studier er også godkjent for stipend og lån i Lånekassen.

 

Hva er en fagskole?

En fagskoleutdanning en praktisk rettet utdanning som er tilpasset arbeidslivets krav til kompetanse. Undervisningen ved en fagskole er praktisk rettet, og vi fokuserer på utførelse av arbeidsoppgaver slik disse vil utføres i en bedrift. Fagskoleutdanninger er direkte jobbkvalifiserende, og du skal etter fullført utdanning kunne utføre arbeidsoppgavene uten behov for ytterligere kvalifisering/opplæring. Dette betyr at du etter fullført utdanning, innehar kunnskaper, ferdigheter og generell kompetanse til bruk direkte ut i jobb.

 

En fagskole er en Høyere yrkesfaglig utdanning, og du får fagskolevitnemål med studiepoeng når du har fullført og bestått.

Attraktiv beliggenhet

Gokstad Akademiet har en attraktiv beliggenhet ved sjøen på Framnæs i Sandefjord, i moderne og trivelige lokaler.

 

Skolen ligger idyllisk til ved Sandefjord havn, med umiddelbar nærhet til flere bussruter. Det finnes også mange p-plasser i umiddelbar nærhet.

 

Fra lokalene er det kort vei med buss/bil til sentrum med butikker, kafeer og utesteder.

 

Livet som student i Sandefjord

Det er både enkelt og hyggelig å være student i Sandefjord. Enkelt fordi det er kort vei til alt, enten du skal en tur i butikker, besøke restauranter og uteliv, trene, eller ønsker å gå deg en tur i skog og mark.

  • Facebook

Lik oss på Facebook!

© 2019 Gokstad Akademiet.