Gokstad Akademiet

En vellykket første skoledag

Mandag 30. august møtte 200 forventningsfulle studenter opp til sin første skoledag i splitter nye lokaler på Hvaltorvet. 

IMG_0514_edited.jpg

Mandag 30. august troppet 200 forventningsfulle studenter opp på Hvaltorvet for å melde seg til første skoledag. Helt frem til åpningsdagen har det blitt jobbet på spreng for å ferdigstille lokalene, som befinner seg i 4. etasje på Hvaltorvet.

 

Ett stort auditorium, flere klasserom, et bibliotek, noen mindre grupperom og en stor og åpen sosial sone med arbeidsbord, lounge og kjøkken står klart til bruk. Også tilbakemeldingene fra studentene har vært fantastiske: 

 

- Jeg gleder meg til å studere i disse nye og inspirerende omgivelsene. Det er så fint at det bare er vårt, forteller en begeistret student. 

I tillegg til å glede oss over splitter nye lokaler, er gleden stor over å endelig få samles fysisk i klasserommet igjen. Likevel vil vi ikke slutte med å streame forelesningene digitalt i tillegg. Skolen har gått til innkjøp av både kameraer og mikrofoner som skal sørge for en god opplevelse for de studentene som av ulike årsaker må følge undervisningen hjemmefra.
 

IMG_E0535.JPG
IMG_0521.JPG
IMG_0516.JPG